HEAL DSpace

Estimating Heat Transfer Coefficients in Liquid/Particulate Canned Foods using Only Liquid Temperature Data

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author STOFOROS, N en
dc.contributor.author MERSON, R en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:52Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:52Z
dc.date.issued 1990 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.1990.tb06791.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/308
dc.subject Heat Transfer Coefficient en
dc.title Estimating Heat Transfer Coefficients in Liquid/Particulate Canned Foods using Only Liquid Temperature Data en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2621.1990.tb06791.x en
heal.publicationDate 1990 en
heal.journalName Journal of Food Science en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2621.1990.tb06791.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές