HEAL DSpace

Solution viscosity and structural modification of pumpkin biopectin

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Evageliou, V en
dc.contributor.author Ptitchkina, N en
dc.contributor.author Morris, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:23Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:23Z
dc.date.issued 2005 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.foodhyd.2005.01.004 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2974
dc.subject Enzyme en
dc.title Solution viscosity and structural modification of pumpkin biopectin en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.foodhyd.2005.01.004 en
heal.publicationDate 2005 en
heal.abstract Solutions of ‘biopectin’ obtained from pumpkin pulp by digestion with the multi-enzyme culture supernatant from Bacillus polymyxa (strain 88A) were prepared in 0.10M NaCl and characterised by rotational viscosity measurements at 20°C. The resulting double-logarithmic plot of specific viscosity versus the product of concentration (c) and intrinsic viscosity ([η], from combined Huggins and Kraemer extrapolation to c=0) showed a sharp en
heal.journalName Food Hydrocolloids en
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodhyd.2005.01.004 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές