HEAL DSpace

Reduction of Listeria monocytogenes populations during exposure to a simulated gastric fluid following storage of inoculated frankfurters formulated and treated with preservatives

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Stopforth, J en
dc.contributor.author Yoon, Y en
dc.contributor.author Barmpalia, I en
dc.contributor.author Samelis, J en
dc.contributor.author Skandamis, P en
dc.contributor.author Sofos, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:23Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:23Z
dc.date.issued 2005 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2004.08.022 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2971
dc.subject Acetic Acid en
dc.subject listeria monocytogenes en
dc.subject Lactic Acid en
dc.subject Simulated Gastric Fluid en
dc.title Reduction of Listeria monocytogenes populations during exposure to a simulated gastric fluid following storage of inoculated frankfurters formulated and treated with preservatives en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.ijfoodmicro.2004.08.022 en
heal.publicationDate 2005 en
heal.abstract The effect of a simulated gastric fluid (adjusted to pH 1.0 with HCl) on Listeria monocytogenes, inoculated postprocessing on pork frankfurters formulated with sodium lactate (SL) and sodium diacetate (SD) and not dipped or dipped in solutions of lactic acid or acetic acid, was evaluated during storage of the frankfurters at 10 °C for 40 days. Pork frankfurters containing 1.8% en
heal.journalName International Journal of Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/j.ijfoodmicro.2004.08.022 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές