HEAL DSpace

Effect of incubation temperature on carbohydrate digestion in important teleosts for aquaculture

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Papoutsoglou, E en
dc.contributor.author Lyndon, A en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:21Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:21Z
dc.date.issued 2005 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2109.2005.01266.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2937
dc.subject Digestive Enzyme en
dc.subject Digestive Tract en
dc.subject oncorhynchus mykiss en
dc.subject salmo salar en
dc.title Effect of incubation temperature on carbohydrate digestion in important teleosts for aquaculture en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2109.2005.01266.x en
heal.publicationDate 2005 en
heal.abstract The activity and capacity (activity tissue weight) of digestive carbohydrases (total carbohydrase, a- glucosidase, a-amylase) was examined in vitro under a range of (more realistic) incubation temperatures (5, 18 and 25 1C) and pH (7.6) more likely to be en- countered during rearing, along the digestive tract of important teleost species for aquaculture (Dicen- trarchus labrax, Sparus aurata, Oreochromis aureus, en
heal.journalName Aquaculture Research en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2109.2005.01266.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές