HEAL DSpace

Effect of high hydrostatic pressure treatment on post processing antioxidant activity of fresh Navel orange juice

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Polydera, A en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Taoukis, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:21Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:21Z
dc.date.issued 2005 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.04.040 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2936
dc.subject Antioxidant Activity en
dc.subject Ascorbic Acid en
dc.subject High Hydrostatic Pressure en
dc.subject High Pressure en
dc.subject Kinetics en
dc.subject Orange Juice en
dc.subject Reaction Rate en
dc.subject Storage Temperature en
dc.subject High Pressure Processing en
dc.subject Total Antioxidant Activity en
dc.title Effect of high hydrostatic pressure treatment on post processing antioxidant activity of fresh Navel orange juice en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.foodchem.2004.04.040 en
heal.publicationDate 2005 en
heal.abstract Total antioxidant activity of high pressure processed (600 MPa, 40 °C, 4 min) compared to thermally pasteurised (80 °C, 60 s) fresh Navel orange juice was studied as a function of storage at different isothermal conditions (0–30 °C). The contribution of ascorbic acid – among the other antioxidant compounds of orange juice – to the total antioxidant activity was also en
heal.journalName Food Chemistry en
dc.identifier.doi 10.1016/j.foodchem.2004.04.040 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές