HEAL DSpace

Comparison of the characteristics of teleme cheese made from ewe's, goat's and cow's milk or a mixture of ewe's and goat's milk

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author MALLATOU, H en
dc.contributor.author PAPPA, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:20Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:20Z
dc.date.issued 2005 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1471-0307.2005.00204.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2927
dc.title Comparison of the characteristics of teleme cheese made from ewe's, goat's and cow's milk or a mixture of ewe's and goat's milk en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1471-0307.2005.00204.x en
heal.publicationDate 2005 en
heal.journalName International Journal of Dairy Technology en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1471-0307.2005.00204.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές