dc.contributor.author | MALLIDIS, CG | en |
dc.contributor.author | FRANTZESKAKIS, P | en |
dc.contributor.author | BALATSOURAS, G | en |
dc.contributor.author | KATSABOXAKIS, C | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:41:49Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:41:49Z | |
dc.date.issued | 1990 | en |
dc.identifier.issn | 0950-5423 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/277 | |
dc.subject.classification | Food Science & Technology | en |
dc.title | THERMAL-TREATMENT OF ASEPTICALLY PROCESSED TOMATO PASTE | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.language | English | en |
heal.publicationDate | 1990 | en |
heal.publisher | BLACKWELL SCIENCE LTD | en |
heal.journalName | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY | en |
dc.identifier.issue | 4 | en |
dc.identifier.volume | 25 | en |
dc.identifier.isi | ISI:A1990DR90400007 | en |
dc.identifier.spage | 442 | en |
dc.identifier.epage | 448 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |