HEAL DSpace

Goat milk and heat treatments

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Raynal-Ljutovac, K en
dc.contributor.author Massouras, T en
dc.contributor.author Barbosa, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:46:00Z
dc.date.available 2014-06-06T06:46:00Z
dc.date.issued 2004 en
dc.identifier.issn 03751589 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2752
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-21344465652&partnerID=40&md5=24b4d0af128bfc0c2c8ea4976c5ca041 en
dc.subject Additives en
dc.subject Cooling en
dc.subject Goat milk en
dc.subject Heat stability en
dc.subject Physicochemical composition en
dc.subject.other Capra hircus en
dc.title Goat milk and heat treatments en
heal.type conferenceItem en
heal.publicationDate 2004 en
heal.abstract Heat stability of goat milk has been investigated on European milk samples from France, Greece and Portugal. A variability of coagulation temperatures was observed and was directly linked to milk composition. Some technological adaptations such as the use of additives can greatly improve heat stability of French goat milk. Furthermore, some steps of the Ultra High Temperature Treatment (UHT, 136°C/6s) process itself can be detrimental and must be taken into account. It was shown that cold storage (72 h at 4 °C) could impair the stability of goat milk. ©South African Society for Animal Science. en
heal.journalName South African Journal of Animal Sciences en
dc.identifier.issue SUPPL. 1 en
dc.identifier.volume 34 en
dc.identifier.spage 173 en
dc.identifier.epage 175 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές