HEAL DSpace

The effect of storage on the antioxidant activity of reconstituted orange juice which had been pasteurized by high pressure or heat

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Polydera, A en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Taoukis, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:52Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:52Z
dc.date.issued 2004 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2004.00844.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2676
dc.subject Antioxidant Activity en
dc.subject High Pressure en
dc.subject Orange Juice en
dc.title The effect of storage on the antioxidant activity of reconstituted orange juice which had been pasteurized by high pressure or heat en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2621.2004.00844.x en
heal.publicationDate 2004 en
heal.journalName International Journal of Food Science and Technology en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2621.2004.00844.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές