HEAL DSpace

Proteolysis in Teleme cheese made from ewes’, goats’ or a mixture of ewes’ and goats’ milk

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Mallatou, H en
dc.contributor.author Pappa, E en
dc.contributor.author Boumba, V en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:51Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:51Z
dc.date.issued 2004 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/j.idairyj.2004.03.009 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2665
dc.subject Goat Milk en
dc.subject Nitrogen en
dc.subject Free Amino Acid en
dc.subject Water Soluble en
dc.title Proteolysis in Teleme cheese made from ewes’, goats’ or a mixture of ewes’ and goats’ milk en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/j.idairyj.2004.03.009 en
heal.publicationDate 2004 en
heal.abstract Primary and secondary proteolysis of Teleme cheese made from ewes’, goats’ or mixture of ewes’ and goats’ milk were studied by Kjeldahl nitrogen fractionation, PAGE-electrophoresis, HPLC peptide profile analysis and HPLC free amino acid (FAA) determination. Teleme cheese made from goats’ milk showed a slower hydrolysis (P<0.05) of αs-casein than Teleme cheeses made from ewes’ milk or mixed milk, at en
heal.journalName International Dairy Journal en
dc.identifier.doi 10.1016/j.idairyj.2004.03.009 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές