HEAL DSpace

Inactivation kinetics of pectin methylesterase of greek Navel orange juice as a function of high hydrostatic pressure and temperature process conditions

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Polydera, A en
dc.contributor.author Galanou, E en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Taoukis, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:50Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:50Z
dc.date.issued 2004 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00242-5 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2651
dc.subject Activation Energy en
dc.subject Atmospheric Pressure en
dc.subject High Hydrostatic Pressure en
dc.subject High Pressure en
dc.subject High Temperature en
dc.subject Kinetics en
dc.subject Orange Juice en
dc.subject Rate Constant en
dc.subject First Order en
dc.subject Low Pressure en
dc.title Inactivation kinetics of pectin methylesterase of greek Navel orange juice as a function of high hydrostatic pressure and temperature process conditions en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0260-8774(03)00242-5 en
heal.publicationDate 2004 en
heal.abstract The inactivation kinetics of endogenous pectin methylesterase (PME) in freshly squeezed orange juice under high hydrostatic pressure (100–800 MPa) combined with moderate temperature (30–60 °C) was investigated. Atmospheric pressure conditions in a temperature range of 50–80 °C were also tested. PME inactivation followed first order kinetics with a residual PME activity (5–20%) at all pressure–temperature combinations used. The values of en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.doi 10.1016/S0260-8774(03)00242-5 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές