HEAL DSpace

Effect of different packing treatments on the microbiological and physicochemical characteristics of untreated green olives of the Conservolea cultivar

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Panagou, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:49Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:49Z
dc.date.issued 2004 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.1732 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2637
dc.title Effect of different packing treatments on the microbiological and physicochemical characteristics of untreated green olives of the Conservolea cultivar en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1002/jsfa.1732 en
heal.publicationDate 2004 en
heal.journalName Journal of The Science of Food and Agriculture en
dc.identifier.doi 10.1002/jsfa.1732 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές