HEAL DSpace

EVOLUTION OF THE MICROFLORA OF KOPANISTI CHEESE DURING RIPENING - STUDY OF THE YEAST FLORA

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author KAMINARIDES, SE en
dc.contributor.author ANIFANTAKIS, EM en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:48Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:48Z
dc.date.issued 1989 en
dc.identifier.issn 0023-7302 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/260
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.title EVOLUTION OF THE MICROFLORA OF KOPANISTI CHEESE DURING RIPENING - STUDY OF THE YEAST FLORA en
heal.type journalArticle en
heal.language English en
heal.publicationDate 1989 en
heal.publisher EDITIONS SCIENTIFIQUES ELSEVIER en
heal.journalName LAIT en
dc.identifier.issue 6 en
dc.identifier.volume 69 en
dc.identifier.isi ISI:A1989CK21400008 en
dc.identifier.spage 537 en
dc.identifier.epage 546 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές