dc.contributor.author | KAMINARIDES, SE | en |
dc.contributor.author | ANIFANTAKIS, EM | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:41:48Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:41:48Z | |
dc.date.issued | 1989 | en |
dc.identifier.issn | 0023-7302 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/260 | |
dc.subject.classification | Food Science & Technology | en |
dc.title | EVOLUTION OF THE MICROFLORA OF KOPANISTI CHEESE DURING RIPENING - STUDY OF THE YEAST FLORA | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.language | English | en |
heal.publicationDate | 1989 | en |
heal.publisher | EDITIONS SCIENTIFIQUES ELSEVIER | en |
heal.journalName | LAIT | en |
dc.identifier.issue | 6 | en |
dc.identifier.volume | 69 | en |
dc.identifier.isi | ISI:A1989CK21400008 | en |
dc.identifier.spage | 537 | en |
dc.identifier.epage | 546 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |