dc.contributor.author | Magkos, F | en |
dc.contributor.author | Arvaniti, F | en |
dc.contributor.author | Zampelas, A | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:45:22Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:45:22Z | |
dc.date.issued | 2003 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1079/NRR200361 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2399 | |
dc.subject | Organic Food | en |
dc.title | Putting the safety of organic food into perspective | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1079/NRR200361 | en |
heal.publicationDate | 2003 | en |
heal.journalName | Nutrition Research Reviews | en |
dc.identifier.doi | 10.1079/NRR200361 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |