HEAL DSpace

Organic food: nutritious food or food for thought? A review of the evidence

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Magkos, F en
dc.contributor.author Arvaniti, F en
dc.contributor.author Zampelas, A en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:22Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:22Z
dc.date.issued 2003 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/09637480120092071 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2397
dc.subject Animal Health en
dc.subject Ascorbic Acid en
dc.subject Nutritional Value en
dc.subject Organic Food en
dc.subject Potato en
dc.subject Reproductive Performance en
dc.subject Trace Element en
dc.title Organic food: nutritious food or food for thought? A review of the evidence en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/09637480120092071 en
heal.publicationDate 2003 en
heal.abstract Apparently, one of the primary reasons for purchasing organic food is the perception that it is more nutritious than conventional food. Given the increasing interest towards organic food products, it is imperative to review the existing literature concerning the nutritional value of the produce, and to determine to what extent are consumer expectations met. There are only few well-controlled studies en
heal.journalName International Journal of Food Sciences and Nutrition en
dc.identifier.doi 10.1080/09637480120092071 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές