HEAL DSpace

Kinetic parameters of Aspergillus awamori in submerged cultivations on whole wheat flour under oxygen limiting conditions

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Koutinas, A en
dc.contributor.author Wang, R en
dc.contributor.author Kookos, I en
dc.contributor.author Webb, C en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:20Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:20Z
dc.date.issued 2003 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S1369-703X(03)00018-4 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2382
dc.subject Dissolved Oxygen en
dc.subject Kinetic Parameter en
dc.subject Mathematical Model en
dc.subject Oxygen Transfer en
dc.subject Scaling Up en
dc.subject Specific Growth Rate en
dc.subject Submerged Culture en
dc.subject Growth Rate en
dc.subject Wheat Flour en
dc.title Kinetic parameters of Aspergillus awamori in submerged cultivations on whole wheat flour under oxygen limiting conditions en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S1369-703X(03)00018-4 en
heal.publicationDate 2003 en
heal.abstract The kinetic parameters of fungi like Aspergillus awamori may vary significantly according to culture conditions, such as oxygen and fermentation media. The knowledge of maximum growth rate and growth yields is necessary for process optimisation, modelling and scale-up. The measurement of such parameters is hindered on fermentations where complex, heterogeneous medium is utilised. This study focuses on the determination of en
heal.journalName Biochemical Engineering Journal en
dc.identifier.doi 10.1016/S1369-703X(03)00018-4 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές