dc.contributor.author | Panagou, E | en |
dc.contributor.author | Tassou, C | en |
dc.contributor.author | Katsaboxakis, C | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:45:20Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:45:20Z | |
dc.date.issued | 2003 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.1336 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2380 | |
dc.subject | Lactic Acid Fermentation | en |
dc.title | Induced lactic acid fermentation of untreated green olives of the Conservolea cultivar byLactobacillus pentosus | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1002/jsfa.1336 | en |
heal.publicationDate | 2003 | en |
heal.journalName | Journal of The Science of Food and Agriculture | en |
dc.identifier.doi | 10.1002/jsfa.1336 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |