HEAL DSpace

Induced lactic acid fermentation of untreated green olives of the Conservolea cultivar byLactobacillus pentosus

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Panagou, E en
dc.contributor.author Tassou, C en
dc.contributor.author Katsaboxakis, C en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:20Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:20Z
dc.date.issued 2003 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1002/jsfa.1336 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2380
dc.subject Lactic Acid Fermentation en
dc.title Induced lactic acid fermentation of untreated green olives of the Conservolea cultivar byLactobacillus pentosus en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1002/jsfa.1336 en
heal.publicationDate 2003 en
heal.journalName Journal of The Science of Food and Agriculture en
dc.identifier.doi 10.1002/jsfa.1336 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές