dc.contributor.author | Morrison, J | en |
dc.contributor.author | Balcombe, K | en |
dc.contributor.author | Bailey, A | en |
dc.contributor.author | Klonaris, S | en |
dc.contributor.author | Rapsomanikis, G | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:45:19Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:45:19Z | |
dc.date.issued | 2003 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1111/j.1574-0862.2003.tb00247.x | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2371 | |
dc.title | Expenditure on different categories of meat in Greece: the influence of changing tastes | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1111/j.1574-0862.2003.tb00247.x | en |
heal.publicationDate | 2003 | en |
heal.journalName | Agricultural Economics | en |
dc.identifier.doi | 10.1111/j.1574-0862.2003.tb00247.x | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |