HEAL DSpace

Errata to “Microbiological and physicochemical changes of naturally black olives fermented at different temperatures and NaCl levels in the brines”

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Tassou, C en
dc.contributor.author Panagou, E en
dc.contributor.author Katsaboxakis, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:19Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:19Z
dc.date.issued 2003 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0740-0020(02)00171-5 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2368
dc.title Errata to “Microbiological and physicochemical changes of naturally black olives fermented at different temperatures and NaCl levels in the brines” en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0740-0020(02)00171-5 en
heal.publicationDate 2003 en
heal.journalName Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/S0740-0020(02)00171-5 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές