dc.contributor.author | Tassou, C | en |
dc.contributor.author | Panagou, E | en |
dc.contributor.author | Katsaboxakis, K | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:45:19Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:45:19Z | |
dc.date.issued | 2003 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1016/S0740-0020(02)00171-5 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2368 | |
dc.title | Errata to “Microbiological and physicochemical changes of naturally black olives fermented at different temperatures and NaCl levels in the brines” | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1016/S0740-0020(02)00171-5 | en |
heal.publicationDate | 2003 | en |
heal.journalName | Food Microbiology | en |
dc.identifier.doi | 10.1016/S0740-0020(02)00171-5 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |