HEAL DSpace

Comparative shelf life study and vitamin C loss kinetics in pasteurised and high pressure processed reconstituted orange juice

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Polydera, A en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Taoukis, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:45:18Z
dc.date.available 2014-06-06T06:45:18Z
dc.date.issued 2003 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(03)00006-2 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2357
dc.subject Activation Energy en
dc.subject Ascorbic Acid en
dc.subject Comparative Study en
dc.subject High Hydrostatic Pressure en
dc.subject High Pressure en
dc.subject Kinetics en
dc.subject Orange Juice en
dc.subject Polypropylene en
dc.subject Shelf Life en
dc.subject Temperature Dependence en
dc.subject High Pressure Processing en
dc.subject Vitamin C en
dc.title Comparative shelf life study and vitamin C loss kinetics in pasteurised and high pressure processed reconstituted orange juice en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0260-8774(03)00006-2 en
heal.publicationDate 2003 en
heal.abstract Shelf life of reconstituted orange juice after conventional thermal (80 °C, 30 s) or high hydrostatic pressure (500 MPa, 35 °C, 5 min) pasteurisation was comparatively studied. Polypropylene bottles and laminated flexible pouches were used. Ascorbic acid loss, colour, viscosity and sensory characteristics were measured during storage at 0–15 °C. Ascorbic acid degradation rates were lower for high pressurised juice, en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.doi 10.1016/S0260-8774(03)00006-2 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές