dc.contributor.author | Fegeros, K | en |
dc.contributor.author | Papadopoulos, G | en |
dc.contributor.author | Zervas, G | en |
dc.contributor.author | Ziras, E | en |
dc.contributor.author | Cafantaris, B | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:41:45Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:41:45Z | |
dc.date.issued | 1989 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1080/17450398909432974 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/231 | |
dc.subject | Blood Parameter | en |
dc.title | Effect of Lasalocid Sodium and Molasses on Performance of Fattening Lambs and on Rumen Liquor and Blood Parameters | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1080/17450398909432974 | en |
heal.publicationDate | 1989 | en |
heal.journalName | Archives of Animal Nutrition | en |
dc.identifier.doi | 10.1080/17450398909432974 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |