HEAL DSpace

Quantitative analysis of α-pinene and β-myrcene in mastic gum oil using FT-Raman spectroscopy

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Daferera, D en
dc.contributor.author Pappas, C en
dc.contributor.author Tarantilis, P en
dc.contributor.author Polissiou, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.issued 2002 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0308-8146(01)00382-X en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2167
dc.subject Chemical Composition en
dc.subject Correlation Coefficient en
dc.subject Gas Chromatography Mass Spectrometry en
dc.subject Quantitative Analysis en
dc.subject Raman Spectroscopy en
dc.subject High Concentrate en
dc.subject Intensity Measure en
dc.title Quantitative analysis of α-pinene and β-myrcene in mastic gum oil using FT-Raman spectroscopy en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0308-8146(01)00382-X en
heal.publicationDate 2002 en
heal.abstract α-Pinene and β-myrcene are compounds that are contained in mastic gum in high concentrations. The β-myrcene percentage determines the marketability of mastic gums. The chemical composition of mastic gum oil of a representative resin quality was evaluated by gas chromatography–mass spectrometry (GC–MS) technique. FT-Raman spectroscopy, based on band intensity measurements, was used for the determination of α-pinene and β-myrcene content en
heal.journalName Food Chemistry en
dc.identifier.doi 10.1016/S0308-8146(01)00382-X en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές