HEAL DSpace

Optimization of lactic acid production from beet molasses by Lactobacillus delbrueckii NCIMB 8130

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kotzamanidis, C en
dc.contributor.author Roukas, T en
dc.contributor.author Skaracis, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.issued 2002 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1023/A:1015523126741 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2164
dc.subject Central Composite Design en
dc.subject Mathematical Modelling en
dc.subject Protein Source en
dc.subject Lactic Acid en
dc.subject Yeast Extract en
dc.title Optimization of lactic acid production from beet molasses by Lactobacillus delbrueckii NCIMB 8130 en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1023/A:1015523126741 en
heal.publicationDate 2002 en
heal.abstract Production of lactic acid from beet molasses by Lactobacillus delbrueckii NCIMB 8130 in static and shake flask fermentation was investigated. Shake flasks proved to be a better fermentation system for this purpose. Substitution of yeast extract with other low cost protein sources did not improve lactic acid production. The maximum lactic acid concentration was achieved without treatment of molasses. A en
heal.journalName World Journal of Microbiology & Biotechnology en
dc.identifier.doi 10.1023/A:1015523126741 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές