HEAL DSpace

Microbiological, physicochemical and organoleptic changes in dry-salted olives of Thassos variety stored under different modified atmospheres at 4 and 20 oC

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Panagou, E en
dc.contributor.author Tassou, C en
dc.contributor.author Katsaboxakis, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.issued 2002 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1046/j.1365-2621.2002.00590.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2161
dc.subject Modified Atmosphere en
dc.title Microbiological, physicochemical and organoleptic changes in dry-salted olives of Thassos variety stored under different modified atmospheres at 4 and 20 oC en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1046/j.1365-2621.2002.00590.x en
heal.publicationDate 2002 en
heal.journalName International Journal of Food Science and Technology en
dc.identifier.doi 10.1046/j.1365-2621.2002.00590.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές