HEAL DSpace

Kinetics of Tomato Pectin Methylesterase Inactivation by Temperature and High Pressure

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Crelier, S en
dc.contributor.author Robert, M en
dc.contributor.author Taoukis, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:56Z
dc.date.issued 2002 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2002.tb09448.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2159
dc.subject High Pressure en
dc.subject Kinetics en
dc.subject Tomato en
dc.title Kinetics of Tomato Pectin Methylesterase Inactivation by Temperature and High Pressure en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1111/j.1365-2621.2002.tb09448.x en
heal.publicationDate 2002 en
heal.journalName Journal of Food Science en
dc.identifier.doi 10.1111/j.1365-2621.2002.tb09448.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές