dc.contributor.author | Stoforos, N | en |
dc.contributor.author | Crelier, S | en |
dc.contributor.author | Robert, M | en |
dc.contributor.author | Taoukis, P | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:44:56Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:44:56Z | |
dc.date.issued | 2002 | en |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.1111/j.1365-2621.2002.tb09448.x | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2159 | |
dc.subject | High Pressure | en |
dc.subject | Kinetics | en |
dc.subject | Tomato | en |
dc.title | Kinetics of Tomato Pectin Methylesterase Inactivation by Temperature and High Pressure | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.identifier.primary | 10.1111/j.1365-2621.2002.tb09448.x | en |
heal.publicationDate | 2002 | en |
heal.journalName | Journal of Food Science | en |
dc.identifier.doi | 10.1111/j.1365-2621.2002.tb09448.x | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |