dc.contributor.author | Skandamis, P | en |
dc.contributor.author | Koutsoumanis, K | en |
dc.contributor.author | Fasseas, K | en |
dc.contributor.author | Nychas, G-JE | en |
dc.date.accessioned | 2014-06-06T06:44:41Z | |
dc.date.available | 2014-06-06T06:44:41Z | |
dc.date.issued | 2001 | en |
dc.identifier.issn | 11201770 | en |
dc.identifier.uri | http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/2009 | |
dc.relation.uri | http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0035626041&partnerID=40&md5=5d2795cd4665ec72f749b672d5939da2 | en |
dc.subject | EDTA | en |
dc.subject | Escherichia coli O157:H7 | en |
dc.subject | Essential oils | en |
dc.subject | Impedance | en |
dc.subject | Inhibition | en |
dc.subject | Mode of action | en |
dc.subject | Turbidity | en |
dc.title | Inhibition of oregano essential oil and edta on Escherichia coli O157:H7 | en |
heal.type | journalArticle | en |
heal.publicationDate | 2001 | en |
heal.abstract | [No abstract available] | en |
heal.journalName | Italian Journal of Food Science | en |
dc.identifier.issue | 1 | en |
dc.identifier.volume | 13 | en |
dc.identifier.spage | 65 | en |
dc.identifier.epage | 75 | en |
Αρχεία | Μέγεθος | Μορφότυπο | Προβολή |
---|---|---|---|
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο. |