HEAL DSpace

Direct HPLC assay of five biologically interesting phenolic antioxidants in varietal Greek red wines

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Sakkiadi, A-V en
dc.contributor.author Stavrakakis, MN en
dc.contributor.author Haroutounian, SA en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:36Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:36Z
dc.date.issued 2001 en
dc.identifier.issn 00236438 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1006/fstl.2001.0792 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1976
dc.subject Antioxidants en
dc.subject Greek varietal red wines en
dc.subject HPLC method en
dc.subject Phenolic phytochemicals en
dc.subject.other Vitis sp. en
dc.title Direct HPLC assay of five biologically interesting phenolic antioxidants in varietal Greek red wines en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1006/fstl.2001.0792 en
heal.publicationDate 2001 en
heal.abstract A convenient direct injection high-performance liquid chromatography (HPLC) method is introduced and applied to the simultaneous assay of five biologically interesting phenolic antioxidants (catechin, epicatechin, trans-resveratrol, quercetin and rutin) in the most characteristic Greek varietal red wines. Since the growing and winemaking procedures of the examined samples were identical, the observed quantitative differences are related to grape variety and geographical origin. © 2001 Academic Press. en
heal.journalName LWT - Food Science and Technology en
dc.identifier.issue 6 en
dc.identifier.volume 34 en
dc.identifier.doi 10.1006/fstl.2001.0792 en
dc.identifier.spage 410 en
dc.identifier.epage 413 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές