HEAL DSpace

Note. Reaction of Bacteria Associated with Fish Spoilage to Chemical and Physical Stress

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kirby, R en
dc.contributor.author Silva, M en
dc.contributor.author Capell, C en
dc.contributor.author Vaz-Pires, P en
dc.contributor.author Gibbs, P en
dc.contributor.author Davies, A en
dc.contributor.author Jehanno, D en
dc.contributor.author Thuault, D en
dc.contributor.author Nychas, G en
dc.contributor.author Luten, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:31Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:31Z
dc.date.issued 2001 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1106/XBYD-LDNF-8NGY-44HG en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1931
dc.subject lactobacillus plantarum en
dc.subject Potassium en
dc.subject pseudomonas putida en
dc.subject Synergistic Effect en
dc.subject High Sensitivity en
dc.subject Heat Treatment en
dc.title Note. Reaction of Bacteria Associated with Fish Spoilage to Chemical and Physical Stress en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1106/XBYD-LDNF-8NGY-44HG en
heal.publicationDate 2001 en
heal.abstract A cocktail made up of six bacteria isolated from fish was subjected to various heats (30 °C and 60 °C, 20 s) and chemical preservative stresses, alone and in combination. The chemical preservatives tested were potassium sorbate (PS, 1%), trisodium phosphate (TSP, 10%) and tetrasodium pyrophosphate (TSPP, 3%). Heating the bacteria at 60 °C for 20 s resulted in an en
heal.journalName Food Science and Technology International en
dc.identifier.doi 10.1106/XBYD-LDNF-8NGY-44HG en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές