HEAL DSpace

High and Low Internationalization Sectors — Does the Food Industry Have a Superior or an Inferior Product Presence Profile in the Internet?

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Chryssochoidis, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:31Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:31Z
dc.date.issued 2001 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1300/J038v06n03_02 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1923
dc.subject Dairy Products en
dc.subject Food Industry en
dc.subject Food Products en
dc.subject Fruit and Vegetables en
dc.subject Information Exchange en
dc.subject International Business en
dc.subject Management Practice en
dc.subject Motor Vehicles en
dc.subject Statistical Significance en
dc.subject Web Search Engine en
dc.title High and Low Internationalization Sectors — Does the Food Industry Have a Superior or an Inferior Product Presence Profile in the Internet? en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1300/J038v06n03_02 en
heal.publicationDate 2001 en
heal.abstract The Internet has been recognized as a powerful new information exchange and sales channel and it is expected to transform the rules of the game in international business for food products. Sufficient and adequate information related to company products is a component of fundamental importance regarding the powerful presence of a company in the web. The important question that remains en
heal.journalName Journal of Food Products Marketing en
dc.identifier.doi 10.1300/J038v06n03_02 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές