HEAL DSpace

Degradation of the insecticide azinphos methyl in orange and peach juices during storage at different temperatures

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kyriakidis, N en
dc.contributor.author Athanasopoulos, P en
dc.contributor.author Karamanolis, T en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:30Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:30Z
dc.date.issued 2001 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/02652030118101 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1914
dc.subject Experimental Data en
dc.subject Orange Juice en
dc.subject Rate Constant en
dc.subject Gas Chromatograph en
dc.title Degradation of the insecticide azinphos methyl in orange and peach juices during storage at different temperatures en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/02652030118101 en
heal.publicationDate 2001 en
heal.abstract The degradation of azinphos methyl in orange and peach juice was studied. The insecticide was aseptically added to packed orange and peach juices and stored at 40, 20 and 0°C. Samples were removed at regular intervals and were analysed for residues of azinphos methyl. Residues were determined with a simple gas-chromatographic method using a 30m glass capillary column and an en
heal.journalName Food Additives and Contaminants Part A-chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment en
dc.identifier.doi 10.1080/02652030118101 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές