HEAL DSpace

Effects of Somatic Cell Counts and Milk Composition on the Coagulating Properties of Milk

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Politis, I en
dc.contributor.author Ng-Kwai-Hang, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:38Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:38Z
dc.date.issued 1988 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(88)79740-4 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/180
dc.subject Least Square en
dc.subject Milk Composition en
dc.subject Somatic Cell Count en
dc.subject Total Solid en
dc.title Effects of Somatic Cell Counts and Milk Composition on the Coagulating Properties of Milk en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.3168/jds.S0022-0302(88)79740-4 en
heal.publicationDate 1988 en
heal.abstract Forty-two Holstein cows were selected to provide monthly milk samples with varying SCC for 1 yr. Coagulating pro- perties of samples measured as rennet clotting time, rate of curd firming, and curd firmness at cutting were deter- mined by a formagraph. Milk samples were analyzed for fat, protein, lactose, total solids, casein, individual caseins, urea, SCC, and pH. Least squares en
heal.journalName Journal of Dairy Science en
dc.identifier.doi 10.3168/jds.S0022-0302(88)79740-4 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές