HEAL DSpace

Effects of Somatic Cell Count and Milk Composition on Cheese Composition and Cheese Making Efficiency

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Politis, I en
dc.contributor.author Ng-Kwai-Hang, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:38Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:38Z
dc.date.issued 1988 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(88)79737-4 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/179
dc.subject Least Square en
dc.subject Milk Composition en
dc.subject Somatic Cell Count en
dc.subject Total Solid en
dc.title Effects of Somatic Cell Count and Milk Composition on Cheese Composition and Cheese Making Efficiency en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.3168/jds.S0022-0302(88)79737-4 en
heal.publicationDate 1988 en
heal.abstract For 1 yr, monthly milk samples with varying SCC were obtained from 42 Holstein cows. Milk was analyzed for fat, protein, lactose, casein, and SCC and was used for laboratory scale cheese making. Cheese was assayed for fat, protein, total solids, and salt. Losses of milk com- ponents in the whey were also deter- mined. Least squares analysis of data, en
heal.journalName Journal of Dairy Science en
dc.identifier.doi 10.3168/jds.S0022-0302(88)79737-4 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές