HEAL DSpace

Association Between Somatic Cell Count of Milk and Cheese-Yielding Capacity

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Politis, I en
dc.contributor.author Ng-Kwai-Hang, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:37Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:37Z
dc.date.issued 1988 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.3168/jds.S0022-0302(88)79738-6 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/171
dc.subject Least Square en
dc.subject Milk Composition en
dc.subject Somatic Cell Count en
dc.title Association Between Somatic Cell Count of Milk and Cheese-Yielding Capacity en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.3168/jds.S0022-0302(88)79738-6 en
heal.publicationDate 1988 en
heal.abstract During 1 yr, 42 Holstein cows were selected to provide monthly individual milk samples with SCC, which ranged from less than 100,000 to more than 1,000,000/ml of milk. Milk was analyzed for fat, protein, lactose, casein, and SCC and was used for laboratory-scale cheese making. Data obtained from the milk input and the cheese output were used to determine actual, en
heal.journalName Journal of Dairy Science en
dc.identifier.doi 10.3168/jds.S0022-0302(88)79738-6 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές