HEAL DSpace

Heterogeneity of Lactobacillus plantarum isolates from Feta cheese throughout ripening

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Xanthopoulos, V en
dc.contributor.author Hatzikamari, M en
dc.contributor.author Adamidis, T en
dc.contributor.author Tsakalidou, E en
dc.contributor.author Tzanetakis, N en
dc.contributor.author Litopoulou-Tzanetaki, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:10Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:10Z
dc.date.issued 2000 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1046/j.1365-2672.2000.01056.x en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1714
dc.subject lactobacillus plantarum en
dc.title Heterogeneity of Lactobacillus plantarum isolates from Feta cheese throughout ripening en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1046/j.1365-2672.2000.01056.x en
heal.publicationDate 2000 en
heal.journalName Journal of Applied Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1046/j.1365-2672.2000.01056.x en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές