HEAL DSpace

Continuous wine making by γ-alumina-supported biocatalyst

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Loukatos, P en
dc.contributor.author Kiaris, M en
dc.contributor.author Ligas, I en
dc.contributor.author Bourgos, G en
dc.contributor.author Kanellaki, M en
dc.contributor.author Komaitis, M en
dc.contributor.author Koutinas, A en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:08Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:08Z
dc.date.issued 2000 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1385/ABAB:89:1:1 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1703
dc.subject Ethyl Acetate en
dc.title Continuous wine making by γ-alumina-supported biocatalyst en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1385/ABAB:89:1:1 en
heal.publicationDate 2000 en
heal.abstract The main objective of the present work was the removal of aluminum from wines produced by γ-alumina-supported yeast cells. Reagents such as Na2CO3, NH4OH, albumin, and Ca(OH)2 were used. Calcium in the presence of albumin was effective, whereas other reagents were not so effective. Because of the improved aroma and taste of distillates produced by γ-alumina-supported biocatalyst, volatile byproducts of en
heal.journalName Applied Biochemistry and Biotechnology en
dc.identifier.doi 10.1385/ABAB:89:1:1 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές