HEAL DSpace

Computational methods in food processing: Applications in heat transfer

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Yanniotis, S en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:44:03Z
dc.date.available 2014-06-06T06:44:03Z
dc.date.issued 2000 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1654
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-3342907215&partnerID=40&md5=d913cb1024096e4e21d455918361d524 en
dc.subject.other Computational methods en
dc.subject.other Cooling en
dc.subject.other Dehydration en
dc.subject.other Evaporation en
dc.subject.other Food processing en
dc.subject.other Mass transfer en
dc.subject.other Quality control en
dc.subject.other Raw materials en
dc.subject.other Heating zone en
dc.subject.other Momentum transfer en
dc.subject.other Product safety en
dc.subject.other Heat transfer en
dc.title Computational methods in food processing: Applications in heat transfer en
heal.type conferenceItem en
heal.publicationDate 2000 en
heal.abstract Calculation of heat transfer rates in processing of foods is essential in order to design optimum processing conditions and the required equipment. The use of computational methods in food processing heat transfer applications that has been published in recent years is briefly presented in this paper. en
heal.journalName Computational Studies en
dc.identifier.volume 3 en
dc.identifier.spage 595 en
dc.identifier.epage 604 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές