HEAL DSpace

Evaluation and modelling of rheological properties of high pressure treated waxy maize starch dispersions

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Stolt, M en
dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Taoukis, P en
dc.contributor.author Autio, K en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:52Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:52Z
dc.date.issued 1999 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0260-8774(99)00069-2 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1522
dc.subject High Pressure en
dc.subject Maize en
dc.subject Rheological Properties en
dc.subject Thermal Processing en
dc.title Evaluation and modelling of rheological properties of high pressure treated waxy maize starch dispersions en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0260-8774(99)00069-2 en
heal.publicationDate 1999 en
heal.abstract Samples of 10% waxy maize starch dispersions were treated at pressures from 450 to 600 MPa for 0–120 min. The rheological properties of the dispersions were studied by viscosity and low deformation viscoelastic measurements. At 450 MPa, the consistency coefficient did not exceed 7 Pa sn even after a treatment time of 110 min, whereas at 550 MPa a value en
heal.journalName Journal of Food Engineering en
dc.identifier.doi 10.1016/S0260-8774(99)00069-2 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές