HEAL DSpace

Effect of chelators and nisin produced in situ on inhibition and inactivation of Gram negatives

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Boziaris, I en
dc.contributor.author Adams, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:52Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:52Z
dc.date.issued 1999 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0168-1605(99)00139-7 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1520
dc.subject lactococcus lactis en
dc.subject pseudomonas aeruginosa en
dc.subject Gram Negative en
dc.title Effect of chelators and nisin produced in situ on inhibition and inactivation of Gram negatives en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0168-1605(99)00139-7 en
heal.publicationDate 1999 en
heal.abstract The ability of chelators and nisin generated in situ to inhibit and inactivate E. coli and other Gram negatives in a model substrate was investigated. The effect of various chelators and different concentrations of exogenous nisin on inhibition of E. coli in broth medium showed that only EDTA and pyrophosphates were able to cause appreciable inhibition of E. coli by en
heal.journalName International Journal of Food Microbiology en
dc.identifier.doi 10.1016/S0168-1605(99)00139-7 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές