HEAL DSpace

Some nutritional factors affecting α-amylase production by Calvatia gigantea

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kekos, D en
dc.contributor.author Galiotou-Panayotou, M en
dc.contributor.author Macris, B en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:34Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:34Z
dc.date.issued 1987 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1007/BF00253026 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/151
dc.subject Agricultural Production en
dc.subject Enzyme en
dc.subject Nitrogen en
dc.subject Particle Size en
dc.subject Wheat Bran en
dc.title Some nutritional factors affecting α-amylase production by Calvatia gigantea en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1007/BF00253026 en
heal.publicationDate 1987 en
heal.abstract Summary  A number of nutritional factors affecting α-amylase production by the edible fungus Calvatia gigantea, cultivated in a wheat bran liquid medium, were investigated. The concentration and particle size of wheat bran and the relative concentration of three nitrogen and three mineral sources markedly affected enzyme production. A high amylase yield of 60.4 U ml-1 was obtained when the fungus was en
heal.journalName Applied Microbiology and Biotechnology en
dc.identifier.doi 10.1007/BF00253026 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές