HEAL DSpace

A novel modelling approach for predicting microbial growth in a raw cured meat product stored at 3 degrees C and at 12 degrees C in air (vol 43, pg 39, 1998)

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Aggelis, G en
dc.contributor.author Samelis, J en
dc.contributor.author Metaxopoulos, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:49Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:49Z
dc.date.issued 1999 en
dc.identifier.issn 0168-1605 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1482
dc.subject.classification Food Science & Technology en
dc.subject.classification Microbiology en
dc.title A novel modelling approach for predicting microbial growth in a raw cured meat product stored at 3 degrees C and at 12 degrees C in air (vol 43, pg 39, 1998) en
heal.type other en
heal.language English en
heal.publicationDate 1999 en
heal.publisher ELSEVIER SCIENCE BV en
heal.journalName INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.volume 46 en
dc.identifier.isi ISI:000078525300010 en
dc.identifier.spage 177 en
dc.identifier.epage 177 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές