HEAL DSpace
Effect of starters on proteolysis of Graviera Kritis cheese [Effet des levains sur la protéolyse du fromage Graviera Kritis]
Αποθετήριο DSpace/Manakin
Είσοδος
Αρχική Σελίδα
→
Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης ΓΠΑ
→
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
→
Εμφάνιση Τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of starters on proteolysis of Graviera Kritis cheese [Effet des levains sur la protéolyse du fromage Graviera Kritis]
Moatsou, GA
;
Kandarakis, IG
;
Georgala, AK
;
Alichanidis, ES
;
Anifantakis, EM
URI:
http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1459
Ημερομηνία:
1999
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο
Αρχεία
Μέγεθος
Μορφότυπο
Προβολή
Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.
Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)
Δημοσιεύσεις Μελών Δ.Ε.Π.
Αναζήτηση DSpace
Αναζήτηση DSpace
Αυτή η Κοινότητα
Σύνθετη Αναζήτηση
Αναζήτηση
Σε όλο το DSpace
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Αυτή η Συλλογή
Ανά Ημερομηνία Εκδοσης
Συγγραφείς
Τίτλοι
Θέματα
Ο Λογαριασμός μου
Σύνδεση
Εγγραφή
Στατιστικές
Προβολή Στατιστικών