HEAL DSpace

Effect of various starters on the quality of Kefalotyri cheese

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author ANIFANTAKIS, E en
dc.contributor.author KAMINARIDES, S en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:41:33Z
dc.date.available 2014-06-06T06:41:33Z
dc.date.issued 1987 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1051/lait:1987431 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/144
dc.title Effect of various starters on the quality of Kefalotyri cheese en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1051/lait:1987431 en
heal.publicationDate 1987 en
heal.journalName Lait en
dc.identifier.doi 10.1051/lait:1987431 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές