HEAL DSpace

Increase in phytase activity and decrease in phytate during germination of four common legumes

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kyriakidis, NB en
dc.contributor.author Galiotou-Panayotou, M en
dc.contributor.author Stavropoulou, A en
dc.contributor.author Athanasopoulos, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:38Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:38Z
dc.date.issued 1998 en
dc.identifier.issn 01415492 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1023/A:1005488112582 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1409
dc.subject.other phytase en
dc.subject.other phytate en
dc.subject.other article en
dc.subject.other bean en
dc.subject.other enzyme activity en
dc.subject.other germination en
dc.subject.other nonhuman en
dc.subject.other pea en
dc.subject.other plant growth en
dc.title Increase in phytase activity and decrease in phytate during germination of four common legumes en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1023/A:1005488112582 en
heal.publicationDate 1998 en
heal.abstract Maximum phytase activity in four legume species, lentils, chick peas, broad beans and runner beans, was reached after 6 days of germination for chick peas and 8 days for the rest of them. In all legumes, the increase in phytase activity was accompanied by a concomitant decrease in phytate content. After 10 days of germination the decrease in phytate varied from 83% in broad beans up to 64% in runner beans. en
heal.journalName Biotechnology Letters en
dc.identifier.issue 5 en
dc.identifier.volume 20 en
dc.identifier.doi 10.1023/A:1005488112582 en
dc.identifier.spage 475 en
dc.identifier.epage 478 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές