HEAL DSpace

The effect of dietary protein levels before turnout on subsequent faecal nematode egg output of grazing sheep in the Joannina region of Greece

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kalogiannis, D en
dc.contributor.author Petrakos, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:34Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:34Z
dc.date.issued 1998 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1016/S0034-5288(98)90156-4 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1370
dc.subject Dietary Protein en
dc.subject Gastrointestinal Nematode en
dc.subject Faecal Egg Count en
dc.subject High Protein en
dc.subject Low Protein en
dc.title The effect of dietary protein levels before turnout on subsequent faecal nematode egg output of grazing sheep in the Joannina region of Greece en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1016/S0034-5288(98)90156-4 en
heal.publicationDate 1998 en
heal.abstract The effect of dietary protein levels before turnout on the subsequent faecal egg output of gastrointestinal nematodes was examined in two genotypes of grazing sheep, with or without anthelmintic treatment. Lambs were given a low protein (LP) or a high protein (HP) diet for three months (December to March) until grazing started. Half of the animals in each diet group en
heal.journalName Research in Veterinary Science en
dc.identifier.doi 10.1016/S0034-5288(98)90156-4 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές