HEAL DSpace

Effect of starters on gross and microbiological composition and organoleptic characteristics of Graviera Kritis cheese

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Kandarakis, I en
dc.contributor.author Moschopoulou, E en
dc.contributor.author Moatsou, G en
dc.contributor.author Anifantakis, E en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:31Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:31Z
dc.date.issued 1998 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1051/lait:1998551 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1336
dc.title Effect of starters on gross and microbiological composition and organoleptic characteristics of Graviera Kritis cheese en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1051/lait:1998551 en
heal.publicationDate 1998 en
heal.journalName Lait en
dc.identifier.doi 10.1051/lait:1998551 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές