HEAL DSpace

The microbiology of traditional Greek country-style sausage during manufacture followed by storage at 3° and 12°C in air

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Samelis, J en
dc.contributor.author Metaxopoulos, J en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:29Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:29Z
dc.date.issued 1998 en
dc.identifier.issn 11201770 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1313
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0013660132&partnerID=40&md5=1afb5810b5b918d45671d192b2b7191f en
dc.subject Cured meats en
dc.subject Fermentation en
dc.subject Raw sausage en
dc.subject Ripening en
dc.subject Shelf-life en
dc.title The microbiology of traditional Greek country-style sausage during manufacture followed by storage at 3° and 12°C in air en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 1998 en
heal.abstract [No abstract available] en
heal.journalName Italian Journal of Food Science en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.volume 10 en
dc.identifier.spage 155 en
dc.identifier.epage 163 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές