HEAL DSpace

Microbial Fatty Acid Specificity

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Aggelis, G en
dc.contributor.author Papadiotis, G en
dc.contributor.author Komaitis, M en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:24Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:24Z
dc.date.issued 1997 en
dc.identifier.issn 00155632 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1243
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0346879203&partnerID=40&md5=fbb01f4fdc3a27f7ecad4673fb110475 en
dc.title Microbial Fatty Acid Specificity en
heal.type journalArticle en
heal.publicationDate 1997 en
heal.abstract Strains of Rhodotorula sp., Candida spp. and Langermania sp. cultivated on polyunsaturated oil preferentially incorporated more unsaturated fatty acids. These fatty acids were used mainly for growth needs whereas the saturated ones accumulated in the microbial cell. The cellular oil and the remaining oil in the culture had a lower degree of unsaturation as compared to the initial oil, and a modified fatty acid composition. Candida lipolytica, in a chemostat continuous culture, incorporated C18 fatty acids in the order of C18:3 > C18:2 > C18:1 > C18:0, and accumulated mostly the saturated ones. The specific productivity of the cellular oil and of the oil remaining in the culture medium was 0.036 and 0.487 gg-1 h-1, respectively, at dilution rate D = 0.2/h. en
heal.journalName Folia Microbiologica en
dc.identifier.issue 2 en
dc.identifier.volume 42 en
dc.identifier.spage 117 en
dc.identifier.epage 120 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές