HEAL DSpace

Kinetics of enzyme activity in peaches during storage and processing

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Tijskens, LMM en
dc.contributor.author Rodis, PS en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:24Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:24Z
dc.date.issued 1997 en
dc.identifier.issn 13309862 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1241
dc.relation.uri http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-0002968883&partnerID=40&md5=fe4fa536efa658cd1138b971a441a0fe en
dc.subject Apparent activity en
dc.subject Enzyme denaturation en
dc.subject Generic model en
dc.subject Kinetics en
dc.subject Peaches en
dc.subject Processing en
dc.subject Storage en
dc.title Kinetics of enzyme activity in peaches during storage and processing en
heal.type conferenceItem en
heal.publicationDate 1997 en
heal.abstract The behaviour and activity of the enzymes polygalacturonase (PG, endo- EC. 3.2.1.15 and exo- EC. 3.2.1.67) and of pectin methyl esterase (PE, EC. 3.1.1.11) in peaches, measured during storage and processing, was modelled, based on the fundamental laws of kinetics. For both enzymes the activity was susceptible to senescence (PG) or denaturation (PE) counteracting a formation out of precursor or a bound and inactive form of the enzyme. For PE the behaviour was clearly based on two isoenzymes with, at a certain temperature, a conversion between the two configurations. en
heal.journalName Food Technology and Biotechnology en
dc.identifier.issue 1 en
dc.identifier.volume 35 en
dc.identifier.spage 45 en
dc.identifier.epage 50 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές