HEAL DSpace

An Index of Proteolysis Degree in Ewes' Milk and Ewes' Milk Yoghurt, by Single Strains and Combinations of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Isolated from Traditional Greek Yoghurt

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author GEORGALA, A en
dc.contributor.author TSAKALIDOU, E en
dc.contributor.author KANDARAKIS, I en
dc.contributor.author KALANTZOPOULOS, G en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:17Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:17Z
dc.date.issued 1997 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.3136/fsti9596t9798.3.259 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1155
dc.title An Index of Proteolysis Degree in Ewes' Milk and Ewes' Milk Yoghurt, by Single Strains and Combinations of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Isolated from Traditional Greek Yoghurt en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.3136/fsti9596t9798.3.259 en
heal.publicationDate 1997 en
heal.journalName Food Science and Technology International, Tokyo en
dc.identifier.doi 10.3136/fsti9596t9798.3.259 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές