HEAL DSpace

A critical analysis of mathematical procedures for the evaluation and design of in‐container thermal processes for foods

Αποθετήριο DSpace/Manakin

Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.author Stoforos, N en
dc.contributor.author Noronha, J en
dc.contributor.author Hendrickx, M en
dc.contributor.author Tobback, P en
dc.date.accessioned 2014-06-06T06:43:17Z
dc.date.available 2014-06-06T06:43:17Z
dc.date.issued 1997 en
dc.identifier.uri http://dx.doi.org/10.1080/10408399709527782 en
dc.identifier.uri http://62.217.125.90/xmlui/handle/123456789/1152
dc.subject Quality Factor en
dc.subject Sterilization en
dc.subject Thermal Processing en
dc.title A critical analysis of mathematical procedures for the evaluation and design of in‐container thermal processes for foods en
heal.type journalArticle en
heal.identifier.primary 10.1080/10408399709527782 en
heal.publicationDate 1997 en
heal.abstract Kinetic data on thermal destruction of spoilage and quality factors coupled with the temperature history of a product during a heat sterilization cycle are the basic information needed for the evaluation and the design of thermal processes through a physical‐mathematical approach. A critical review on the available physical‐mathematical procedures used for thermal process calculations of in‐container processed foods is presented. en
heal.journalName Critical Reviews in Food Science and Nutrition en
dc.identifier.doi 10.1080/10408399709527782 en


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Αρχεία Μέγεθος Μορφότυπο Προβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στην ακόλουθη συλλογή(ές)

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναζήτηση DSpace


Σύνθετη Αναζήτηση

Αναζήτηση

Ο Λογαριασμός μου

Στατιστικές